Mad og Vin

Påske B'lunch 2019


Buffeten er placeret i restauranten fra d. 18. april t.o.m. 22. april fra kl. 11:00 – 14:30

Download menuen som PDF

Økologisk skyr - frugtsalat - raw bar bacon - pølser - økologisk røræg - pandekager – vafler - ahorn sirup - marmelader - toppings surdejsbrød - rugbrød - glutenfri brød - wienerbrød pisket smør - 3 slags påskesild med æg - kapers - løg – håndpillede rejer med smilende æg - mayonnaise - karse saltet laks med rygeostcreme - dild - syltet løg skrubbefillet'er med remoulade - citron – røget makrel med æg royal - purløg - radise økologisk påskelam med lokale rodfrugter tarteletter med høns i asparges & persille lun leverpostej med ristede svampe – frikadeller med surt - roastbeef med agurkesalat remoulade - ristede skalotteløg - udvalg af dagens salater ostebord med danske økologiske oste samt sødt - salt

Drikkevarer

Økologisk kaffe & the samt isvand

Kuvertpris

255 kr.

Børn mellem 2 & 12 år 175 kr.

Pris med gæster i eget lokale i 4 timer

+50 kr. per kuvert (min. 20 gæster)